Elérhetőségek

SZILASSY ÉS TÜRK KFT.

Cím: 9771 Balogunyom,
Zrínyi Ilona u. 25.
E-mail:
office@sz-t.hu
sales@sz-t.hu
Munkatársaink Nyitvatartás


GINOP-5.3.2-16-2016-00263

Kedvezményezett neve: SZILASSY ÉS TÜRK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás a Szilassy és Türk Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 11 859 106 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt tartalmának bemutatása:

A SZILASSY ÉS TÜRK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. célja, hogy rugalmas foglalkoztatási formákat vezessen be a vállalkozásnál és a szükséges munkaszervezési folyamatokat, illetve a cég működését is ehhez igazítsa. A rugalmas foglalkoztatási forma bevezetése növeli a vállalkozás flexibilitását, erősíti a cég versenyképességét. Kiemelt fontosságú a munkatársak megtartása, a dolgozók elégedettségének növelése, amelynek egyik lehetséges eszköze a rugalmas foglalkoztatás bevezetése.

A projekt keretében 9 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra. Az új foglalkoztatási formák bevezetéséhez kapcsolódó humán-erőforrásfejlesztési és szervezetfejlesztési, IT, jogi, munkaügyi tanácsadásra is sor kerül. A rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó változások sikeres bevezetését képzések és műhelymunkák, illetve vezetői coaching segíti elő. A hatékony munkavégzés érdekében informatikai eszközök, immateriális javak beszerzése is a fejlesztés részét képezi. Az átszervezési folyamatot munkahelyi mentor támogatja.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.04.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00263

GINOP-5.3.2-16-2016-00263

Vissza az előző oldalra!
SZILASSY ÉS TÜRK KFT. - Magyar